FINANÇAMENTS

Per a aquells clients que són més còmodes de pagar a terminis, els nostres productes poden tenir finançament. La gestió no pot ser més fàcil: un cop s’hagi acordat la quantitat i el tipus de terminis (fins a 2 anys), el client completa la sol·licitud i presenta una documentació estàndard per a aquest tipus d’operacions (es poden realitzar en línia). Ens agradaria recalcar que els interessos són baixos, ja que l’Ecomatalasser també en pren part. El servei parteix de la premissa que ha de ser fàcil, còmode i segur de ser útil. Aquesta possibilitat existeix perquè pertanyem al Gremi de matalassers,” que compta amb bons acords amb un finançament de reconegut prestigi. El nostre compromís amb el client, fa que aquesta opció sigui molt profitosa i  lens permeti gaudir de les nostres peces de descans.

PREUS

La primera pregunta que el nostre client pregunta podria ser aquesta: Per què els preus no apareixen al costat del producte?

Volem fomentar el consum responsable i reflexiu. Les tecnologies actuals ens han acostumat a una compra ràpida i de vegades compulsiva, també a una compra extremadament fàcil, sense contacte, sense diàlegs, sense comunicació ni intercanvi d’experiències o coneixements.  En l’ actualitat, el client,aquest número, pot ser la principal reivindicació i en alguns casos, és el que ens fa decidir comprar un quilton. Ocasionalment, aquests preus, descomptes, promocions…., han estat manipulats o amaguen algun engany. Un tros de repòs és una mica mésácomplex, que necessita saber certes coses sobre la persona que dormirà en ella per tal d’aconseguir un somni reparador. També és important conèixer les enormes propietats que ofereix fibres naturals i per què no dir-ho, algunes molèsties. Tota aquesta informació és necessària, perquè el client pugui decidir lliurement, amb on reflexii segurament, ho fem a través del nostre Showroom, a les fires que assistim , mitjançant  comunicació escrita (Gmail) o bé parlades. Com a resultat d’aquesta comunicació, les pressupostem, que en molts casos és immediata.

Per tenir una orientació, posem a la teva disposició una taula de preus de les peces més sol·licitades. Aquests preus poden variar segons els requeriments del client, gruixos, empastaments, teles, etc.