FINANÇAMENTS

Per a aquells clients que els és més còmode pagar a terminis, que sàpiguen que poden tenir finançament. La gestió no pot ser més fàcil: un cop s’hagi acordat la quantitat i el tipus de terminis (fins a 2 anys), el client completa la sol·licitud i presenta una documentació estàndard per a aquest tipus d’operacions (es poden realitzar en línia). Ens agradaria recalcar que els interessos són baixos, ja que l’Ecomatalasser també en pren part. El servei parteix de la premissa que ha de ser fàcil, còmode i segur de ser útil. Aquesta possibilitat existeix perquè pertanyem al Gremi de matalassers,” que compta amb bons acords amb un finançament de reconegut prestigi. El nostre compromís amb el client, fa que aquesta opció sigui molt profitosa i ens permeti gaudir de les nostres peces de descans.

PREUS

La primera pregunta que el nostre client ens fa sovint podria ser aquesta: Per què els preus no apareixen al costat del producte?

Volem fomentar el consum responsable i reflexiu. Les tecnologies actuals ens han acostumat a una compra ràpida i de vegades compulsiva, també a una compra extremadament fàcil, sense contacte, sense diàlegs, sense comunicació ni intercanvi d’experiències o coneixements.  En l’ actualitat, el client, aquest número, pot ser la principal reivindicació i en alguns casos, és el que ens fa decidir comprar un a un lloc o a un altre. Ocasionalment, aquests preus, descomptes, promocions…., han estat manipulats o amaguen algun engany. Per a poder assessorar bé el client, primer necessitem saber certes coses sobre la persona que dormirà en el nostre producte per tal d’aconseguir un somni reparador. També és important conèixer les enormes propietats que ofereixen les fibres naturals. Tota aquesta informació és necessària, perquè el client pugui decidir lliurement, a on ho pot comprovar  més fàcilment és a través del nostre Showroom, a les fires que assistim, mitjançant comunicació escrita (gmail) o bé en una conversació amb nosaltres.

Per tenir una orientació, posem a la teva disposició una taula de preus de les peces més sol·licitades. Aquests preus poden variar segons els requeriments del client, gruixos, empastaments, teles, etc.

 

Preus orientatius:

90×190150×190
Matalàs “BOCABADAT”618966
Matalàs “ PIC DE PEGUERA”9421353
Matalàs “JAÇ DE LA CABANA”10891773
Sobre matalàs “MINAIRO DEL BOSC”581822
Edredò de llana verge619845
Somier de MELIS564795
Somier de FAIG732877
Equip terapéutic “7 CHACRAS”35644700
Pack complert17482604
Coixí “ CAVALLS DEL VENT”140
Coixí “ ESPIGA DE CAL PAUET”87