Com treballem?

COM TREBALLEM

Som matalassers d’ofici, ens apassiona el nostre ofici. Treballem amb tècniques tradicionals del segle XIV, adaptades a les necessitats dels nostres temps. Elaborem les peces de descans amb les nostres mans (matalassos, coixins, edredons, sobre matalassos, etc.), estan fetes amb fibres i matèries del nostre entorn natural. Ens agrada respectar el planeta.

Volem recuperar les fibres naturals que els nostres avantpassats ja empraven (llana, miraguano, jute, espart, lli, cànem, closques, etc.). La industria actual només vetlla per a crear productes en massa, sense tenir en compte els materials ni fibres naturals del nostre entorn. Des d’Ecomatalasser vetllem per a la teva salut i benestar. Elaborem de forma artesanal cada producte per tal que el gaudeixis i tinguis un bon descans natural.

El descans natural i ecològic ens ajuda a ser coherents amb la nostra salut i el nostre entorn, aportant valor a l’economia local i rural. Els nostres productes es poden reciclar, són sostenibles i saludables, d’aquesta forma els fa beneficiosos per a la relaxació muscular, la circulació sanguínia, l’insomni, l’estrès…

CUSTOMITZACIÓ

Des d’Ecomatalasser treballem de forma personalitzada i fem peces artesanals úniques per a aquelles persones que valoren l’esforç i la dedicació que hi ha al darrere. Ens agrada crear productes de proximitat, amb fibres naturals i fugint dels processos industrials.

No et resignis a comprar una peça de descans industrial i feta en sèrie. Creus que una màquina ho fa millor? Les peces estàndards tenen poc valor afegit. Des d’Ecomatalasser et dissenyem qualsevol producte de descans: coixins, matalassos, edredons… Tot de forma única i exclusiva.

T’agradaria un matalàs rodó o molt prim?  Et deixem escollir moltes combinacions!

Pots escollir el teixit, les mides, la forma dels botons, les betes o flocs de roba, les matèries o les fibres internes del matalàs. Deixa volar la teva imaginació. Il·lusiona’t amb el descans. Et sentiràs millor. El descans natural que necessites te’l fem per a tu, a mida!

MATALÀS DE LLANA ( REFER)

Oferim servei a tot Catalunya en la neteja i el manteniment de matalassos de llana, perquè la feina del matalasser consisteix en “fer i refer”. Avui en dia i, a causa del context de crisi econòmica, surt més a compte reparar un matalàs vell de llana que comprar-ne un de nou.

Una de les principals característiques del matalàs de llana és que té una llarga vida, però cal fer manteniment de forma puntual.

Fem servir sabons naturals, netegem la llana amb mètodes tradicionals i estenem les robes a l’aire lliure. Per aquest motiu, els clients comenten que els nostres matalassos refets fan olor de camp. Siguem sostenibles i aprofitem el que ja tenim!

Procés/etapes:

  • Recollir el matalàs al domicili.
  • Descosir la funda i buidar-ne la llana.
  • Rentar els teixits amb sabó natural.
  • Estarrufar la llana amb mètodes tradicionals.
  • Omplir el matalàs i posar-hi les betes noves.
  • Cosir les teles i fer el rivet.
  • Tornar el matalàs net i com nou al domicili.

Consulta’ns.

PREUS ORIENTATIUS:

  • matalàs individual 240 euros
  • matalàs matrimoni 260 euros.