blessed-earth-bed-edit-reduced[1]
El teu matalàs és la peça central de la teva descans. Si s’hagués de contestar una sola cosa a la pregunta “Com dormir bé?” Aquesta resposta única seria: un llit i un matalàs en materials naturals.

Els materials naturals que sutilitzem, a part de les seves qualitats per al confort, t’asseguren la millor transpirabilitat, però sobretot electricitat estàtica no s’acumula al teu llit. El cos al cap i a la fi és electricitat: les partícules més petites que ens componen tenen càrrega elèctrica, i necessiten un equilibri perquè tot funcioni de manera òptima.

Els matalassos amb molles per la seva banda són més nocius, perquè el metall que els compon és conductor, i ens tendeixen a descarregar de energia. El metall és d’altra banda un element que cal evitar a l’habitació segons el feng shui.

Un matalàs fet amb un material natural és la peça clau per a un descans reparador, i és la resposta a la pregunta Quin és el millor matalàs ?. Vigila que el teu matalàs, o el que vagis a comprar sigui 100% natural.