SOMIERS

SOMIERS

SOMIER DE MELIS

Fet en fusta massissa de melis (una varietat de pi d’alta qualitat amb pocs nusos). Aquesta fusta aquesta obtinguda de boscos sostenibles. Amb tractaments naturals en el seu acabat. Robust, muntable i desmuntable. De gran estabilitat. És una peça per a tota la vida. Opcional: diferents colors i hi ha la possibilitat de fer-ho sense cap peça metàl·lica.

CANAPÉ DE MELIS

Fet en fusta massissa de melis (una varietat de pi d’alta qualitat amb pocs nusos). Aquesta fusta aquesta obtinguda de boscos sostenibles. Amb tractaments naturals en el seu acabat. Robust, muntable i desmuntable. De gran estabilitat. És una peça per a tota la vida. Aquest canapè és de gran capacitat interior.

SOMIER DE FAIG

Fet en fusta massissa de faig, obtingut i seleccionat en origen (sense nusos). Amb tractaments naturals en el seu acabat. Robust, muntable / desmuntable i de gran estabilitat. Són les úniques de mercat que no contenen insecticides. En lloc d’insecticides o pesticides apliquem sal de bòrax. També són les úniques de mercat que contenen “0” de C.O.V.S.