ShowRoom

TALLER /  VILADOMIU VELL (GIRONELLA)

El nostre taller artesanal, es troba situat a la zona de Berguedà, a la colònia Tèxtil de VILADOMIU VELL (Pre-Pirineu). Ens podeu visitar per provar, tocar, olorar i comentar els nostres productes i fibres naturals, a el mateix temps que conèixer de primera mà com es fan les nostres peces de descans. Hem recuperat un ofici, pràcticament desaparegut i oblidat, per posar-lo al segle XXI, amb la dignitat que es mereixen els oficis artesanals.

Per venir a visitar-nos, sempre cal concertar dia i hora prèviament (tel. 605.160.049), per així poder-vos atendre millor i organitzar-nos perquè gaudiu de la vostra visita.

Si es ve en vehicle, el millor és venir per la carretera C-16 i agafar el desviament GIRONELLA SUD. Un cop s’entra en una rotonda, cal fixar-se en un cartell que indica VILADOMIU VELL. Baixant cap avall / el riu Llobregat, us trobareu amb la colònia tèxtil fins arribar a el fons, on es troba l’antiga fàbrica. Hi ha la possibilitat que us enviem per WhatsApp una ubicació.

Showroom i taller Ecomatalasser

SHOWROOM / RAMBLA VOLART, 4   ( BARCELONA)

Disposem ara a Barcelona, ​​d’un espai a què anomenem Showroom, que permet i facilita el poder provar, tocar, olorar i comentar els nostres productes naturals i artesanals (matalassos, somiers, coixins, etc.). Aquest espai, situat al carrer RAMBLA VOLART, 4 (Zona Guinardó i Camp de l’Arpa), és de fàcil accés, per tenir a prop, una estació de metro, pàrquing o parada d’autobús. Per poder visitar el showroom, prèviament cal concertar visita i acordar una hora (tel. 605.160.049). Concertar visita i hora, és imprescindible, ja que nosaltres estem treballant diàriament al nostre taller artesanal, situat a la colònia tèxtil de Viladomiu Vell, a més de 100 km de distància. Fora de l’horari concertat, l’espai roman tancat a el públic.

Estació de metro: Parada Camp de l’Arpa (línia 5, color blau) o Parda Guinardó i Hospita de Sant Pau (línia 4, color groc)

Aparcament: Aparcament municipal Passeig Maragall 54S, parking Cap Maragall PARKIA

Parada d’autobús: Rambla volart / Trobador num 117, Sant Antoni Maria Claret num 192