Matalassos ecològics artesanals

Nou showroom a Barcelona

Demana cita i visita el Showroom

El descans natural i ecològic ens ajuda a ser coherents amb el nostre entorn, aportant valor a l'economia local i rural i sobretot ens ajuda a la nostra salut.

Innovacion descanso terapeutico 7 xacres

Innovació

Som innovadors en la utilització de recursos i fibres naturals (llana, miraguano, espart, lli, cànem, pallofes,….). Ara us presentem l’equip de descans energètic i terapèutic 7 Xacres. A través de les vibracions dels cristalls equilibrarem i enfortirem les energies dels nostres xacres.

Coixins, edredons i matalassos artesanals i naturals

Natura

Som matalassers d'ofici. Les peces de descans que fem amb les nostres mans (matalassos, coixins, edredons, sobre matalassos, etc.), estan fetes amb fibres i matèries del nostre entorn natural.

Disseny de matalassos amb tècniques tradicionals adaptades

Disseny

Treballem amb tècniques tradicionals del segle XIV, però ens inspirarem en l'estètica i necessitats d'avui. Ho fem per persones amb noms i cognoms i en els espais en que descansen i es volen relaxar.

Roba de llit artesanal i de qualitat

 

Coixinis i matalassos de llana

Les nostres peces de descans duren més temps, no necesiten manteniments especials i al final son mes rendibles.També disposem d'ofertes de packs molt interessants i finançament a mida

Roba de llit artesanal i de qualitat
Matalassos artesanals i ecològics

¡Visita el nostre Showroom!

605 160 049

Si t'ho estimes més, et telefonem

Et telefonem

Matalassos, màrfegues, coixins i edredons artesanals