Coixí

Coixí Espiga de Cal Pauet

El blat d’espelta ecològic és el resultat d’una hibridació natural entre diferents blats de fa 5000 anys. Ha arribat fins als nostres dies sense estar manipulat per l’home. És un blat resistent a les adversitats climatològiques i molt resistent a les malalties. Se li atribueixen qualitats relaxants, ajuda a reduir l’insomni i el nerviosisme i és regulador de la temperatura. L’espelta permet el pas de l’aire i manté la calor. Està coberta amb una doble funda interior de cotí llistat 100% cotó de gran resistència i transpiració, amb cremallera.

Fitxa tècnica:

Mides: nadó, estàndard o especials
Gruix: 10 cm
Composició interior: pellofa d’espelta
Funda: doble funda de 100% cotó
Confort: semidur

Coixí Esquella

Diferents napes de llana estan disposades en el seu interior per oferir un son molt relaxant. El nucli consisteix en una buata de terlenka, que li dóna més consistència.

Aquestes napes estan cosides entre si per tal que no es desplacin entre elles. Estan cobertes amb una doble funda interior de cotí llistat 100% cotó de gran resistència i transpiració,  amb cremallera.

Fitxa tècnica del Coixí Esquella:

Mides: nadó, estàndard o especials
Gruix: 10/12 cm
Composició interior:
Funda: doble funda de 100% cotó
Confort: semi tou

Coixí Dansa de l’àliga

L’interior esta omplert amb làtex en trossets petits i barrejat  amb espígol. L’espígol relaxa i tranquil·litza les persones que tenen dificultat per dormir. Aquesta planta ha estat utilitzada durant segles amb propòsits medicinals i encara avui dia és molt útil per calmar tensions, mals de cap i insomni. El coixí té una doble funda interior de cotí llistat 100% cotó de gran resistència i transpiració, amb cremallera.

 Fitxa tècnica:

Mides: nadó, estàndard o especials
Gruix: 12/14 cm
Composició interior: flocs de làtex amb espígol
Funda: doble funda de 100%cotó
Confort: semitou

Coixí Cavalls del Vent

El coixí és ple de  miraguano. Aquesta és la fibra de l’arbre conegut amb el nom de  kapok de Java, o arbre del cotó de seda. Aquesta fibra s’ha utilitzat, des de temps remots, per al farciment de màrfegues, matalassos, coixins, i també per fer seients de meditació (zafu). Dóna una gran consistència i comoditat. Quan el nostre matalàs o coixí es queda endurit per l’ús diari, només cal sacsejar-lo i exposar-lo al sol perquè recuperi la seva esponjositat natural.

El coixí de miraguà no és recollidor d’energies nocives i, en ser suau, s’adapta a la forma del cap. És inhospitalari als paràsits i insectes. Està cobert amb una doble funda interior de cotí llistat 100% cotó de gran resistència i transpiració, amb cremallera.

Fitxa tècnica:

Mides: nadó, estàndard o especials
Gruix: 12/14 cm
Composició interior: planta de miraguano 
Funda: doble funda de 100% cotó
Confort: tou

Coixí Filadora

Els coixins de llana ofereixen transpiració i calidesa. La llana ajuda a mantenir el coll en un ambient càlid i sec durant el son mitjançant l’absorció d’humitat. Aquesta llana és estarrufada i posada a dintre de forma especial. Aquest material natural és hipoal·lergogen, és a dir, minimitza el risc de provocar símptomes al·lèrgics. Està cobert amb una doble funda interior de cotí llistat 100% cotó de gran resistència i transpiració, amb cremallera.

Fitxa tècnica Coixí Filadora:

Mides: nadó, estàndard o especials
Gruix: 12/14 cm
Composició interior: llana neta estarrufada
Funda: doble funda de 100% cotó
Confort: semi dur