PACKS

PACKS

PACK PROMOCIÓ

Us proposem un conjunt format per matalàs, coixí i protector. Aquesta promoció és molt natural, local i saludable, ja que aprofitem tots els beneficis que ens dóna la llana (que no requereix de processos químics ni industrials) que són molts, com la termoregulació, transpiració, relaxació, també neutralitza electricitats, etc. Antigament es deia «matalàs Greco». Aquest matalàs consisteix en un interior de llana ecològica, neta i buidada dels Pirineus catalans, concretament de les ovelles de la raça Ripollesa (Cal Pauet i Cal Garet), col·locada sobre i sota d’un nucli central de soja (base d’extractes d’oli de soja). Unes betes trenades, que travessen el matalàs de dalt a baix, serveixen per fixar la llana. El teixit exterior que fa de funda porta un bordó en tot el seu perímetre, anomenat “a l’anglesa”. Les fundes es fan amb teixits de gran qualitat (lli i cotó, principalment). Durada de 15/20 anys com a mínim i el seu manteniment és el normal.

El coixí és el model «Filadora». Consisteix en un farciment fet de diverses capes de llana de diferents densitats amb Terlenka en el medi o llana buidada (opcional). Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtinguda de procés integral. Els coixins de llana ofereixen transpiració i calidesa. La llana ajuda a mantenir el coll en un ambient càlid i sec durant el son a l’absorbir la humitat. La llana minimitza el risc de causar símptomes d’al·lèrgia. Té una lleugera fragància de lavanda. És un coixí suau i esponjosa.

Protector ajustable per al matalàs de cotó 100% (amb certificat Gots) o bé fet a tencel (impermeable de polpa de eucaliptus).

Amb tot això, sentiràs tranquil·litat, relaxació i fluïdesa.

 

PACK COMPLET

Conjunt format per matalàs, sobrematalàs, coixí, somier i protector.

Matalàs model “Bocabadat”. Peça artesanal, ideal per a persones amb problemes d’esquena, en etapa de creixement (nens / es o joves) o per a persones que busquen un matalàs ni molt tou ni molt dur (mitjana fermesa), ja que manté la columna vertebral en la posició correcta per dormir sanament, còmodament i harmoniosament. Aquesta peça té tres nivells interiors: al centre hi ha un nucli d’extractes d’oli de soja no transgènic, a la part superior hi ha unes capes de cotó 100% i en la part inferior, hi ha unes capes de llana verge, tot cosit a mà perquè no es moguin les capes entre elles. El matalàs és molt transpirable, termoregulador i agradable. Al lateral posem una cinta vegetal de jute per ajudar a que el matalàs transpiri, el que evita la proliferació d’àcars i el matalàs s’auto-neteja de forma natural. Les fundes es fan amb teixits de gran qualitat (lli i cotó, principalment).

Sobre matalàs “Minairó de l’bosc”. Representa un complement fantàstic per al matalàs. És una peça que s’afegeix a la part superior de l’matalàs per oferir una sensació de comoditat i relaxació. Afavoreix la circulació sanguínia i la distensió de les articulacions o els músculs. És especialment adequat per a persones que pateixen dolors articulars, lumbars, etc, com també aquelles persones que busquen una sensació més agradable i tova en el moment que estan sobre el matalàs. L’interior consisteix en capes de llana i un nucli de terlenka. La funda està feta de cotó orgànic o lli amb bordó “a l’anglesa en tot el perímetre (cosit a mà)

El coixí és el model «Filadora», Consisteix en un farciment fet de diverses capes de llana de diferents densitats amb Terlenka en el medi o llana buidada (opcional). Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtinguda de procés integral. Els coixins de llana ofereixen transpiració i calidesa. La llana ajuda a mantenir el coll en un ambient càlid i sec durant el son a l’absorbir la humitat. La llana minimitza el risc de causar símptomes d’al·lèrgia. Té una lleugera fragància de lavanda. És un coixí suau i esponjosa.

Somier de fusta massissa fet de melis, artesanal, obtingut de boscos sostenibles, amb tractaments naturals en l’acabat. Robust, muntable / desmuntable i altament estable.

Protector 100% de cotó, totalment transpirable i sense productes químics (Certificat Gots).

Amb tot això, sentiràs tranquil·litat, relaxació i fluïdesa.