PACKS

PACK PROMOCIÓ

Us proposem un conjunt format per matalàs, coixí i protector. El matalàs és el model “Pic de Peguera”. Fet manualment de forma tradicional (rivet a l’anglesa i betes per a subjecció de la llana). Consisteix en un matalàs fet manualment a força de llana verge, neta i buidada, de les ovelles Cal Pauet (ecològica). En el seu centre hi posem un nucli a base d’oli de soja per donar estabilitat i durabilitat al matalàs (15/20 anys mínim). No requereix manteniment. Els teixits de la funda són de cotó i lli.

El coixí és el model “Filadora” el seu farciment és a força de llana en floca, un cop rentada i buidada. Teixit de lli de cotó.

 Protector ajustable a el matalàs de cotó 100% (amb certificat Gots).

 

PACK COMPLET

Conjunt format per matalàs, sobrematalàs, coixí, protector i somier.

Matalàs model “Bocabadat”. Fet manualment a base d’un nucli amb extractes d’oli de soja, llana pentinada a la part superior (cara hivern) i cotó a la part inferior (cara estiu). Teixit exterior de cotó / lli. A la platabanda lateral posem una cinta de Jute per afavorir la transpiració. Matalàs molt transpirable, gran confort, orgànic.

Sobre matalàs model “Minairó del bosc”. Consisteix en una peça feta a força de napes / capes de llana pentinada a la part superior-inferior (terlenka al centre). Teixit / funda a força de cotó orgànic color cru. Sistema de confecció a mà en el cosit, rivet a l’anglesa en tots els seus costats i subjecció de les napes amb fil de lli. Aquesta peça destaca per la seva gran comoditat.

Somier de fusta massissa fet en melis i obtingut de boscos sostenibles. Amb tractaments naturals en el seu acabat. Robust, muntable / desmuntable i de gran estabilitat. Protector de cotó 100%. Totalment transpirable, sense químics (certificat Gots) i biodegradable.

Coixí model “Esquella”

Consisteix en un farciment a força diferents capes de llana de diferents densitats amb terlenka al mig o llana ecològica en floca (opcional). Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral.