NOVETATS

NOVETATS

EQUIP DE DESCANS TERAPÈUTIC/ ENERGÈTIC “7 CHAKRES”

Us proposem aquest matalàs terapèutic / energètic, fruit de la feina d’anys de proves, consultes, preguntes i respostes. Consisteix bàsicament en una proposta que treballa amb les vibracions que emeten els vidres. En aquest sentit, hem aconseguit els millors materials i fibres perquè les vibracions dels cristalls es rebin de la millor manera possible.

Què són els xacres? D’acord amb l’hinduisme, els chakres són 7 centres d’energia que se situen en diferents parts de el cos humà. Funcionen com unes “vàlvules” reguladores de el flux d’energia i, depenent de la seva ubicació, varien en la seva força vibratòria i velocitat.

Beneficis del matalàs terapèutic

Amb aquest matalàs terapèutic, aprendràs a enfortir i equilibrar les energies dels teus chakres. Aquest mètode de curació a través dels vidres en el matalàs ho podeu fer de forma senzilla, reconfortant i natural. Un especialista en cristalls us assessorarà per poder-lo utilitzar correctament. Aquest matalàs va acompanyat per un sobre matalàs i un coixí molt especial.

EQUIP DE DESCANS ANTIGEOPÀTIC “TERRA”

Consisteix en un conjunt de peces de descans que tenen la funció de protegir-nos de les radiacions naturals per corrents d’aigua, camps magnètics Harmman, Curry i electricitats que tenim al nostre entorn. Assessorat per Joan Fíguls, geobiòleg i interiorista ambiental, i aprofitant les propietats naturals de materials i fibres del nostre entorn (llana ecològica, verge, closques d’espelta ecològica, lli, fusta de faig sense tractar) us proposem el següent conjunt per dormir i aconseguir un somni reparador:

Somier de fusta massissa fet en faig, obtingut i seleccionat en origen (sense nusos). Amb tractaments naturals en el seu acabat. Robust, muntable / desmuntable i de gran estabilitat. Són les úniques de mercat que no contenen insecticides, en lloc d’insecticides o pesticides apliquem sal de bòrax. També són les úniques de mercat que contenen “0” de C.O.V.S.

Plaques: apantallar les geopaties naturals, aquestes plaques estan patentades i ho afirmen geobiòlegs de prestigi també revistes especialitzades de el sector, comprovat per diferents geobiòlegs, havent realitzant també proves de doble cec davant notari. Aixecat acta notarial de la prova feta.

Matalàs model “Bocabadat“. Fet manualment a base d’un nucli amb extractes d’oli de soja, llana pentinada a la part superior (cara hivern) i cotó a la part inferior (cara estiu). Teixit exterior de cotó / lli. A la platabanda lateral posem una cinta de Jute per afavorir la transpiració.

Sobre matalàs model “Minairó del bosc”. Consisteix en una peça feta a força de napes / capes de llana pentinada a la part superior-inferior (terlenka al centre). Teixit / funda a base  de cotó orgànic color cru. Sistema de confecció a mà en el cosit, rivet a l’anglesa en tots els seus costats i subjecció de les napes al centre amb fil de lli.  Coixí model “Esquella” Consisteix en un farciment a força diferents capes de llana de diferents densitats amb terlenka al mig o llana en floca. Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral.

Marfega “Mandrosa”. És una peça que es pot posar a sota del matalàs o be, es pot fer servir com una peça de descans i/o relaxació independent. Esta inspirada en  peces antigues que es farcien de restes del camp, quan no es tenien somiers. La màrfega fa d’aïllant de la humitat del terra i en facilita la transpiració del matalàs. Al haver-hi transpiració i circulació d’aire, el matalàs que esta a sobre, es neteja i s’eviten fongs i bacteris. El seu interior es farcit  amb pellofes d’espelta ecològica ( Cal Pauet/Espunyola). El teixit de la màrfega Mandrosa es fet amb lli i cotó (Cotó Roig/Navarcles). És especialment indicat per posar en superfícies on el  matalàs necessiti transpirar (làtex, matèries naturals, etc). Hi podem afegir la avantatge de que s’allarga la vida del matalàs. La màrfega està acabada manualment amb tires  de fibra d’espart per donar-l’hi més consistència i estètica.

Màrfega “mandrosa”

És una peça que es posa a sota del matalàs i fa d’aïllant de la humitat del terra i en facilita la transpiració del matalàs.. Al haver-hi transpiració i circulació d’aire, el matalàs que està a sobre, es neteja i s’eviten fongs i bacteris. El seu interior es farcit  amb pellofes d’espelta ecològica ( Cal Pauet/Espunyola). Aquesta fibra té propietats antigeopàtiques. El teixit de la màrfega Mandrosa es fet amb lli i cotó (Cotó Roig/Navarcles). La màrfega està acabada manualment amb tires de fibra d’espart per donar-l’hi més consistència i estètica.

 

COIXÍ TERAPÈUTIC FLOR DE LOTUS

El coixí “Flor de lotus”, és energètica i potència nostre chakra corona, situat a la part superior del cap. Aquest, ens obre com si fóssim una flor de lotus de mil pètals perquè puguem apreciar la realitat espiritual, l’espurna divina que es troba en el nostre interior i la nostra connexió profunda amb tot el que existeix. Governa la pròpia consciència: la nostra capacitat per pensar, raonar, analitzar, aprendre i conèixer.

Vam col·locar els vidres rodons i polits linealment de forma horitzontal sobre uns punts concrets del coixí. El sistema innovador permet ajustar-lo a la mida de client, per poder fer la neteja dels mateixos. Aquesta coixí única, exclusiva, feta per a tu de forma artesanal amb els millors materials i fibres, la pots escollir en funció de la duresa i alçada que necessitis. Porta doble funda de cotó obtingut de procés integral.

COIXÍ AFRODISÍAC “MMM”

 No hi ha res millor que l’aromateràpia per crear una relaxació o el desig sexual. El nostre sentit de l’olfacte, ens pot transportar al passat o bé, despertar sensacions o estímuls futurs. Al barrejar en un coixí, fragàncies de certes herbes, flors, etc., juntament amb flocs de làtex natural, ens proporciona una sensació agradable en tots els nostres sentits. Disposa d’una doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral. Nota: Estimula els sentits d’una forma natural i crear vincles més forts en la parella.

EDREDÓ “ NEU DEL MOIXERO”

                                                                

És una peça confeccionada per posar a sobre dels llençols del llit. L’edredó de llana aconsegueix el confort de la manta de sempre i també la comoditat del nòrdic. És un excel·lent estabilitzador tèrmic. L’interior està farcit de llana ecològica d’ovella Ripollesa (Cal Pauet) prèviament estovada i esponjada. La llana, en aquest cas, ha estat seleccionada i triada perquè la fibra no sigui gaire llarga i voluminosa. Ho fem de forma artesanal i manual, sense cap procés industrial. El resultat és una peça amb textura encoixinada i feta amb un teixit jacquard de cotó.

Fitxa tècnica

  • Mides: nadó, estàndard o especials
  • Gruix: 6/8 cm
  • Composició interior: llana neta estarrufada
  • Funda: 100% cotó o lli
  • Confort: semi tou

PUFF / MATALÀS “ZIC-ZAC”

Aquesta peça esta pensada per tenir un suplement de matalàs en forma de puff.

Fa la funció de cobrir una necessitat puntual per dormir i, al mateix temps, és una peça decorativa que pot estar en qualsevol punt de la casa. Es pot transportar fàcilment (porta un sistema de corretges de cuir amb manega de boix) i es desplega com si obríssim un llibre. El matalàs/ puff s’elabora a mà, de forma tradicional. L’interior esta omplert amb llana ecològica neta i estarrufada dels Pirineus catalans, concretament de les ovelles de la raça Ripollesa (Cal Pauet). En aquest cas, no porta el borlet i, per tant, els costats queden més arrodonits. Unes borles que travessen el matalàs de dalt a baix serveixen per agafar i fixar la llana. Les fundes es fan amb teixits de gran qualitat (lli i cotó, principalment).

Fitxa tècnica

  • Mides:
  • Gruix:
  • Composició interior: llana ecològica
  • Funda: 100 % cotó / lli
  • Confort: semi tou