Matalàs per a bressol

Estàs buscant un matalàs pensat especialment per a nadons? Des d’Ecomatalasser també pensem amb els més petits de la casa perquè puguin tenir un descans natural des que neixen. Tenim un matalàs per a bressol ideal perquè el teu nadó descansi com els àngels, envoltat de materials naturals. El descans dels nadons és molt important per al desenvolupament adequat de l’infant, que és especialment vital en els primers anys de vida.

Com està confeccionat el nostre matalàs per a bressol?

El matalàs té una peça amb un interior a base d’un nucli amb extractes d’oli de soja envoltats amb napes de cotó que garanteixen  que el nadó estigui en un entorn sec i saludable, ja que el cotó és un gran absorbent de la humitat. A més a més, la suavitat del cotó fa que el nadó se senti molt confortable i tingui un major benestar.

Cosit a la funda de lli/cotó hi trobem un velló d’ovella. Segons uns estudis expliquen que la llana, com a fibra natural, té propietats medicinals, ja que el greix que conté (lanolina) activa les propietats auto curatives del cos, sempre que estigui en contacte directe amb la pell. Així doncs, el petit infant podrà descansar a través d’unes fibres naturals amb propietats medicinals que afavoriran la seva salut i benestar.

Pel que fa a les aplicacions amb contacte directe amb la pell, la llana embolicada sobre el pit o l’esquena ajuda a millorar els processos de bronquitis; així com en el cas de la panxa, que ajuda a alleugerir els còlics (un dels problemes més comuns dels nadons).

matalàs per a bressol

Transpirabilitat

Els matalassos transpirables eviten la sensació de calor i humitat, cosa fonamental per tal que els nadons descansin bé. A més a més, hem de tenir en compte que els nens petits són més sensibles als canvis de temperatura així que per garantir la seva salut i descans, el més recomanable és optar per un matalàs que transpiri bé.

Hipoalergènic

A més a més de la transpiració, per evitar la proliferació d’àcars és important que els matalassos per a nadons siguin també hipoalergènics. Els d’Ecomatalasser ho són i d’aquesta forma, ajudem a evitar l’aparició de fongs i bactèries que podrien ser molt perjudicials per al nen/a.

Vols un matalàs per a bressol i que el teu fill/a descansi amb materials naturals i gens nocius per a la seva salut? Contacta’ns i t’assessorarem.