Beneficis del matalàs de llana

Quan dorms amb un matalàs de llana tot són beneficis positius, no només perquè és un material natural, sinó perquè la llana ens ofereix una òptima regulació tèrmica: escalfa a l’hivern i transpira a l’estiu. A més, gestiona la humitat de manera natural, a diferència d’altres fibres naturals i sintètiques. No et perdis el nostre article on explicarem els beneficis del matalàs de llana.

A Ecomatalasser som matalassers i ens apassiona cuidar els nostres materials. Disposem de diversos tipus de matalassos i els de llana ens agraden molt perquè són antial·lèrgics, no generen electricitat estàtica (altres materials sí que en generen), és elàstica, i a més a més, afavoreix el descans.

matalàs de llana

Beneficis de la llana

El podem utilitzar durant totes les èpoques de l’any, ja que per exemple, a l’hivern, el matalàs de llana dóna escalfor i sensació de benestar. A l’estiu, el matalàs de llana transpira i no fa suar, això fa que descansem millor.

Com hem comentat al principi, la llana té propietats termoreguladores i hidroreguladores de manera natural, a diferència d’altres fibres tant naturals com sintètiques, cosa que proporciona el màxim confort .

  • La llana conserva la temperatura, aïlla el cos i afavoreix un bon descans.
  • Permet una respiració natural de la pell i l’evacuació de la transpiració del cos en forma de vapor d’aigua.
  • És antial·lèrgica: repel·lent natural dels àcars, no provoca cap al·lèrgia cutània. És aconsellable per a tothom.
  • La llana és ignífuga, vetlla per la vostra seguretat.
  • No acumula ni genera electricitat estàtica, afavoreix un descans tranquil, permetent a l’organisme fer les seves funcions regeneradores durant les hores de son.
  • Les propietats elàstiques de les fibres de la llana aporten al matalàs una sensació agradable alhora que disminueixen la pressió en els punts de recolzament de la columna, deixant fluir lliurement la sang i la limfa, minimitzant la necessitat de moviments durant la nit i propiciant un son més reparador.

Si vols descansar en un matalàs de llana perquè estàs cansat de materials sintètics que no respecten el medi ambient i, que a més, tu no acabes de descansar bé, demana’ns més informació i t’aconsellarem.

Recorda que tenim un Showroom a Barcelona on podràs veure i tocar tots els nostres productes i també, pots venir a veure’ns al nostre taller a Viladomiu vell (Berguedà). Demana cita prèvia. T’esperem!