GARANTIES

La empresa Ecomatalasser està associada al Gremi de matalassers (fundat en el 1444 ) y al Gremi Tèxtil de Catalunya i, a l’igual que les principals marques de descans europeus, ofereix 2 anys de garantia (es el que estableix la llei (Llei 23/2003, de 10 de juliol, de Garanties en la Venda de Béns de Consum) en tots els productes, temps suficient per que aparegui qualsevol defecte de fabricació.

Durant aquests 2 anys, si el matalàs o una altra peça presenta qualsevol problema causat per un defecte de fabricació o disseny serà reemplaçat per un de nou o bé reparat sense cost  pel client.La garantia dels coixins, els  somiers i complements és de 2 anys també.

Els encoixinats de les nostres peces, al tractar-se de fibres naturals (cotó, llana, espart, miraguano, etc) i amb gruixos considerables, és lògic que amb l’ús pateixin un petit assentament, entre un 15% o un 20% del total del gruix . Aquesta variació no afecta a la comoditat ni als seus avantatges.

La garantia quedarà invalidada si el matalàs o una altra peça de descans presenta trencaments o taques que indiquin que s’ha mullat, ha estat sotmès a condicions d’humitat excessives (floridura) o col·locat damunt d’una base inadequada o bé en general ha estat sotmès a un mal tracte no habitual

Al mateix temps, els materials i fibres nobles amb les que treballem fan que cada peça sigui especial i única. Per ser fibres totalment naturals, poden presentar arrugues, tenir variacions de tons o gruixos, o bé tenir un lleuger olor.

Cal considerar que, al no fer servir pesticides, els productes ecològics queden desprotegits davant microorganismes patògens i micotoxines o algun insecte. Els nostres productes artesans estan fets a mà i per tant no tenen la falsa perfecció de la producció feta amb màquines.