Ecomatalasser està associat amb el Gremi de matalassers  (fundat el 1,444) i el Gremi Arts textil de Catalunya i, igual que les principals marques de descans Europea, ofereix 2 anys de garantia (és el que estableix la Llei   (Llei23/2003, de 10 de juliol, de garanties en la venda de béns de consum)  en tots els productes, temps suficient per semblar que qualsevol defecte

Durant aquests 2 anys, si el matalàs o una altra part presenta algun problema causat per un defecte de fabricació o disseny serà substituït per un de nou o reparat sense cap cost per al client.

La garantia de coixins, travesses i accessoris també és de 2 anys.

El farciment de les nostres peces, sent fibres naturals (cotó,llana, espart, miraguano, etc.)   i amb gruixos considerables, és lògic que amb l’ús pateixen un petit assentament, entre un 15% o un 20% del total del gruix. Aquesta variació no afecta el confort ni els seus avantatges.

La garantia quedarà invalidada si el matalàs presenta trencaments o taques que indiquin que el matalàs s’ha mullat, ha estat sotmès a condicions d’humitat excessives (floridura) o col·locat damunt d’una base inapropiada o bé en general ha estat sotmès a un mal tracte no habitual.

Cal considerar que, en no utilitzar pesticides, els productes orgànics no estan protegits dels microorganismes patògens i de les micotoxines

Els nostres productes artesans estan fets a mà i per tant no tenen la falsa perfecció de la producció feta amb màquines.

Al mateix temps, els nobles i materials purs i les fibres amb què treballem fan que cada peça sigui especial i única. Ser totes les fibres naturals , que poden tenir arrugues, tenen variacions de tot o gruixos,tenen una lleugera olor.