Com cada any i com ja us tenim acostumats, fem una entrada al blog per informar-vos de les fires que Ecomatalasser assistirà per fer demostracions i explicacions sobre el nostre ofici.

A continuació us anem a nomenar les fires del mes setembre, octubre, novembre i desembre i us explicarem alguns detalls de cadascuna d’elles. Com sempre diem, esteu convidats a qualsevol d’elles perquè ens conegueu una mica més.

Biocultura Bilbao 2018 (28, 29 y 30 de setembre)

Bilbao acull un any més la fira Biocultura , dedicada als productes ecològics i el consum responsable. Serà la cinquena edició d’aquest esdeveniment i Ecomatalasser hi serà present per mostrar totes les seves novetats i per donar a conèixer tot el relatiu a l’ofici de matalasser.

Aquesta fira és celebra un any més al Bilbao Exhibition Centre, recinte en el qual podràs visitar prop de 250 expositors.

Et deixem l’enllaç de Biocultura Bilbao 2018 per tal que puguis informar-te de tot el programa: Biocultura Bilbao 2018

Fira Alimentació i Salut (27 i 28 d’octubre)

Aquest any també en podreu trobar a la Fira Alimentació i Salut. Aquesta fira celebra la seva 11ª edició i és dur a terme a Balaguer els dies 27 i 28 d’octubre.

Durant dos dies tindran lloc tot tipus de xerrades i demostracions centrades en l’alimentació saludable i la medicina natural. Si desitges millorar el teu descans i conèixer de primera mà els nostres productes 100% naturals i ecològics no dubtis en venir a veure’ns.

Aquí trobaràs el programa complet de la fira: Fira Alimentació i Salut

Biocultura Madrid 2018 (1, 2, 3 i 4 de novembre)

Els dies 1, 2, 3 i 4 de novembre es celebra a Madrid  la 34ª edició de Biocultura Madrid.

La fira de productes ecològics i consum responsable más important de l’estat espanyol espera la participació de més de 800 expositors i la visita de més de 74.000 persones. De manera que us convidem a que paseu a visitar-nos per tal que us mostrem com podem aconseguir que el vostre descans sigui millor del que és.

Aquí teniu tota la informació relativa a la fira: Biocultura Madrid 2018

Fira de Sant Martirià (17 i 18 de novembre)

Els dies 17 i 18 de novembre tens una cita a la Fira de Sant Martirià, a la localitat de Banyoles.

Aquesta fira amb més de 30 edicions celebrades és el lloc idoni per passar un dia agradable i molt productiva. Si voleu conèixer les nostres creacions i aprendre una mica més sobre la nostra activitat tan sols heu d’apropar-vos a visitar-nos.

Aquí tens més informació sobre l’esdeveniment: Fira Sant Martirià

Magic Internacional 2018 (30 de novembre i 1 i 2 de desembre)

Ecomatalasser acabarem l’any d’una manera màgica. I és que si ho desitges podràs venir a visitar-nos al Magic Internacional 2018.

Aquesta fira celebra la seva edició número 34 els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre a l’Hospitalet del Llobregat. La fira de la nova espiritualitat i el creixement personal més prestigiosa del mercat mundial també comptarà amb la presència d’Ecomatalasser.

Si desitges més informació de l’esdeveniment la pots trobar aquí: Magic Internacional 2018