Com cada any i com ja us tenim acostumats, fem una entrada al blog per informar-vos de les fires que Ecomatalasser assistirà per fer demostracions i explicacions sobre el nostre ofici.

A continuació us anem a informar de les fires del mesos d’Abril, Magi i Juny i us explicarem alguns detalls de cadascuna d’elles. Com sempre diem, esteu convidats a venir perquè ens conegueu una mica més.

Feria Creativa Bascara (7 de Abril)

Aquest 7 d’Abril els amants de l’artesania no podeu faltar a la fira creativa que se celebra a la bonica població de Bascara. En aquest acte es reuneixen anualment professionals artesans que donaran a conèixer les seves darreres creacions, tot un reclam si tenim en compte que els assistents podran participar en diferents tallers de demostració.

Et deixem l’enllaç de la fira per tal que puguis informar-te de tot el programa: Fira Creativa Bascara 

Dia de la Terra (13 y 14 de Abril)

Els dies 13 i 14 d’Abril tens una cita a Barcelona amb el dia de la Terra 2019. En aquest esdeveniment es reuneixen entitats de tota mena amb la finalitat de proposar diferents vies de comportaments respectuoses i solidàries amb el nostre planeta. T’ho perdràs?

Aquí trobaràs el programa complet de la fira: Dia de la Terra 2019

Fira del Brunyol (19 y 20 de Abril)

A finals d’Abril pots gaudir de la Fira del Brunyol 2019. Aquest acte se celebra a la preciosa localitat de Figueres y es tracta d’una fira artesanal i gastronòmica, de manera que preparat per degustar els productes típics de la zona. Bon profit!

Aquí teniu tota la informació relativa a la fira: Fira del Brunyol 2019

Biocultura Barcelona 2019 (9, 10, 11 y 12 de Mayo)

A mitjans del mes de Maig ens podreu trobar a Biocultura 2019, la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l’estat. Aquesta fira es durà a terme al Palau Sant Jordi i reunirà a més de 700 expositors dedicats als diferents sectors de l’ecologia.

Aquí tens més informació sobre l’esdeveniment: Biocultura Barcelona 2019

Bioterra (7, 8 y 9 de Junio)

Aquest any també marxem fins a Irún per poder participar a la 16ª edició de la fira Bioterra 2019, la fira de productes ecològics, bioconstrucció, energies renovables i consum responsable més important del nord de l’estat. Allà també ens hi podràs trobar!

Si desitges més informació de l’esdeveniment la pots trobar aquí: Bioterra 2019