Llegeix tot el que has de saber sobre la fira de la candelera Molins de Rei 2016.

La fira de la candelera de Molins de Rei 2016 serà i és una de les festes amb més gresca i xerinola. Els seus ciutadans fa més de 150 anys que celebren aquesta festa que té el seu origen en l’agricultura. A poc a poc, la candelera s’ha anat fent més popular fins al punt de convertir-se en una fira de tradicions catalanes que s’adapten als nous temps. Així doncs, el primer cap de semana de Febrer, com cada any, no pots faltar a una fira de mostres agrícoles, artesania, cultura, música i gastronomia.

Del 5 al 7 de febrer, a la plaça de la llibertat podràs trobar, entre totes les activitats que es realitzen, les que més t’interessin. Com per exemple, el divendres 5 de febrer, una sessió de tast professional dirigit al sector de la restauració. O, si prefereixes fer una activitat amb la teva parella, pots participar en el concurs de tast de vins per parelles. La inscripció són 10 euros que valen la pena per passar una bona estona. També, podràs assistir a l’espai de presentacions de productes per part dels expositors. En el següent enllaç podràs consultar els expositors que participen en la fira i la seva ubicació dins del recinte adaptat per l’activitat. http://www.firacandelera.cat/directoriexpositos

Durant aquests dies podràs trobar els productes artesans d’Ecomatalasser a l’expositor “Fira de la Natura” que tindrà lloc a la plaça del mercat. Si ens fas una visita, podràs saber en què consisteix el descans ecològic. Un descans còmode i personalitzat que té molts beneficis per la salut, al·lèrgies, insomni i circulació sanguínia.

Pots trobar tota la informació a http://www.candelera.cat/.

 

#firacandelera.