Regala producte de proximitat

Ara que s’acosten festes és important poder regalar productes d’artesania, de proximitat i del territori. Gràcies a la seva compra, recolzes el comerç local o artesans com jo, i a més, contribueixes a mantenir una economia sostenible; alhora que adquireixes un producte de primera qualitat i ideal per a aquesta època de l’any. A qui no li agrada descansar en un bon matalàs? Si no vols que la teva salut se’n ressenti, prova els nostres matalassos i coixins elaborats amb fibres naturals. Et sorprendran!

 

Aquest Nadal aposta pel producte de proximitat

Donar suport a tots els artesans és molt més que adquirir productes de primera qualitat. Gràcies a la teva compra, ajudes a mantenir i desenvolupar les zones rurals on desenvolupen la producció, que van perdent a poc a poc la seva població i tradicions centenàries. També contribueixes a fomentar una economia més sostenible, ja que els productes no generen una empremta de carboni tan gran com els importats des d’altres països.

Comptant amb la producció dels artesans, portaràs a casa teva productes per al descans totalment naturals i orgànics, en la fabricació dels quals s’ha posat una gran tenacitat, experiència i dedicació.

producte de proximitat

Consum responsable

El Nadal no només serveix per a compartir bons moments amb el teu cercle més íntim, sinó que fa que sorgeixin converses durant els àpats tant interessants com el consum. Vivim en una societat que compra per impuls i aquest fet fa que cada dia el nostre planeta generi més i més residus.

 

Regals sostenibles i naturals

A Ecomatalasser tenim clar que he, de cuidar i preservar el medi ambient. Regala producte de proximitat, marcaràs la diferència i podràs fer detalls personalitzats als teus éssers estimats.

Aposta per Ecomatalasser. Descobreix tots els nostres productes perquè descansis com els àngels a la nostra web. Recorda que els nostres productes són artesans, fets a mà i que requereixen més temps de preparació. Anticipa’t al Nadal.