Refer el matalàs de llana

Tens un matalàs vell de llana i no saps qui t’ho pot refer? Des d’Ecomatalasser som matalassers d’ofici. Oferim servei a tot Catalunya per a refer el matalàs de llana i així allargar-li la vida. Vols saber com ho reparem? No t’ho perdis!

Reparem el teu matalàs de llana

Avui en dia, a causa del context de crisi econòmica, moltes persones aposten per a reparar el matalàs vell de llana i d’aquesta forma, no generar tants residus al medi ambient.

El matalàs de llana ens pot durar molts anys, però cal fer-li un bon manteniment: treure-li la pols, estarrufar la llana, netejar-lo… Per a aquest motiu, són moltes les persones que se sumen a refer-lo i així, eviten comprar per comprar.

refer el matalàs de llana

Netegem la llana amb productes naturals

Tot el procés que seguim és de forma artesanal. Per tant, no tindria sentit utilitzar sabons sintètics que poguessin malmetre les fibres.

Des d’Ecomatalasser utilitzem sabons naturals, lliures de tòxics. A més a més, netegem la llana amb mètodes tradicionals i estenem el matalàs a l’aire lliure perquè agafi les olors de l’entorn tant privilegiat on ens trobem a Viladomiu Vell (Berguedà).

Els nostres clients ens solen comentar que els nostres matalassos refets fan olor de camp. Una olor especial, diferent, i sobretot, molt més natural que si es tractés d’un matalàs sintètic.

Si tens un matalàs de llana no t’ho pensis dues vegades. Dóna-li una altra oportunitat.

Quin procés té refer el matalàs de llana?

  • Primer: recollim matalàs de llana al domicili del client.
  • Segon: descosim la funda i buidem la llana. Tot el procés es fa de forma manual, amb cura i passió.
  • Tercer: rentem els teixits amb sabons naturals, lliures de sulfats i químics que puguin fer malbé els teixits.
  • Quatre: estarrufem la llana amb mètodes tradicionals. La llana ha de quedar esponjosa i suau com el primer dia.
  • Cinc: omplim el matalàs i també hi posem les betes noves.
  • Sis: cosim les teles i fem el rivet perquè tot quedi perfecte.
  • Set: Tornem el matalàs net i com nou al domicili i d’aquesta forma, el client ja torna a tenir matalàs per a molt de temps!

Tens un matalàs de llana i tenies intenció de llençar-lo? No ho facis! Passa’t al descans natural i dóna-li una segona oportunitat. Refer el matalàs ajudarà a seguir vetllant per un món més sostenible i respectuós amb el que ens envolta.