Com dormir millor gràcies al Feng Shui?

Els problemes per a dormir són tan habituals en la nostra societat que la gent ha optat per buscar tot tipus de solucions. Tal és així que moltes persones han buscat ajuda en teràpies alternatives com la relaxació o la meditació i en pràctiques com el Feng Shui. Vols  saber com dormir millor gràcies al Feng Shui? No et perdis el nostre article!

Avui ens centrarem en aquest últim, un art ancestral originari de la Xina amb més de 4.000 anys d’antiguitat que compta amb cada vegada més seguidors. Aquesta tècnica basada en la distribució de la nostra casa pot aconseguir que augmenti el benestar de l’espai en el qual es duu a terme. En aquest cas ens centrem en el dormitori, l’habitació més important de la casa i en la qual, a través del Feng Shui, podem obtenir un descans més plaent. Això és el que has de tenir en compte.

dormir millor gràcies al feng shui

La importància de la posició del llit

El Feng Shui especifica que el llit en la qual dormim ha de complir una sèrie de requisits. És important que la capçalera del llit  estigui enganxat a la paret, és a dir no ha d’estar situada enmig de l’habitació de manera en què puguis envoltar-la caminant. Tampoc és bo que només puguis accedir a ella per un dels seus costats, de manera que no ha de tenir cap dels seus laterals enganxats a qualsevol moble.

És important que existeixi un equilibri en els elements que tingui al voltant, per tant no és favorable que només tinguis una tauleta de nit a un dels costats. I finalment també has de tenir en compte que una vegada ficat al llit els teus peus no han d’apuntar directament a l’entrada de l’habitació.

Sense miralls a l’habitació

No és un simple consell decoratiu. Els experts en Feng Shui afirmen que aquest element no aporta cap benefici al nostre espai de descans. És veritat que tenen la seva utilitat a l’hora de vestir-se i preparar-se per a sortir, però per a dormir no aporten res positiu. Segons aquesta teoria, els miralls absorbeixen l’energia positiva de  l’habitació augmentant les nostres preocupacions. La recomanació és clara; pots tenir miralls a casa però si els allunyes del teu dormitori dormiràs molt millor.

Un dormitori poc carregat

Minimalisme al poder. Què necessitem en el nostre dormitori? Realment l’imprescindible és el llit i com a molt una còmoda i  un armari en els quals guardar roba. Tota la resta està de més. Així ho defineix el Feng Shui, la creença del qual assegura que la nostra habitació ha d’estar el més buidada possible. Quants menys mobles i objectes hi hagi més fàcil serà que l’energia flueixi entre aquestes quatre parets. I no fa falta dir que gens de televisió prop del llit. Els aparells electrònics trenquen l’harmonia de l’espai, així que no ha d’haver-hi cap dispositiu electrònic prop d’on dormis.

Evita els tons foscos

Les tonalitats excessivament virolades o fosques com el negre, el vermell o el groc són poc adequades per a un espai en el qual el que es pretén és descansar. Si per contra optem per colors molt més suaus com l’ocre, el marró clar o el rosa pastís serà molt més fàcil la conciliació del somni a través de la calma espiritual que aporten aquests tons. Ja saps, si arriba el moment de pintar el teu dormitori tingues en compte aquests detalls.

Posa a prova aquests consells per dormir millor gràcies al Feng Shui.  Combina aquestes recomanacions amb els productes d’Ecomatalasser i el bon descans està assegurat!