Aposta pel descans natural

Cada vegada valorem més descansar bé, ja que si no ho fem correctament, la nostra salut se’n ressenteix. A Ecomatalasser elaborem els nostres matalassos, somiers, coixins… a mà, amb fibres naturals, per tal de fomentar el que ens agrada anomenar: descans natural.

Materials naturals al teu dormitori

Quins materials hi ha al teu dormitori? Si en tens de sintètics o tòxics, es molt probable que no acabis descansant igual que si ho fessis amb un coixí de llana amb espígol per a fomentar el son.
A més a més, si tens materials naturals, recorda també fer servir roba de llit amb fibres naturals i respectuoses amb el medi ambient. Crear un espai saludable i agradable t’ajudarà a descansar millor.

A més a més, els materials naturals absorbeixen millor la humitat i permeten una millor transpiració fet que ens farà descansar millor en un ambient càlid i agradable.

Aposta per rutines saludables

Tracta d’establir un horari per dormir i segueix-lo al peu de la lletra. Els experts recomanen set o vuit hores de son per a un adult. En aquest sentit, tracta de sopar d’hora, al menys 3 hores abans d’anar a dormir. Si acostumes a fer una migdiada després de dinar, que no sigui de més de 30 minuts.

Quan parlem de descans natural, no només ens referim al fet que els mobles de dormitori siguin ecològics, sinó també a crear un ambient agradable desproveït de qualsevol dispositiu electrònic. Portar-te el mòbil o el portàtil al llit només ajudarà a distreure’t ja que estarem estimulant la part racional, i a més, aquests dispositius emeten llum blanca que retarda el pic de melanina, clau per conciliar el son.

Medites? Fas ioga? Fer exercici de forma regular i apuntar-se a activitats lúdiques t’ajudarà a estar en bona forma i farà que descansis millor a les nits.

descans natural

Fibres naturals

A Ecomatalasser ens agrada treballar amb fibres naturals com la llana, el miraguà, les pellofes d’espelta, el cànem, el cotó... Hem vist com el descans natural és necessari pel nostre cos i que a la llarga, hi ha molts beneficis.

A més a més, el descans natural ens ajuda a ser coherents amb la nostra salut i el nostre entorn, aportant valor a l’economia local i rural. Els nostres productes es poden reciclar, són sostenibles i saludables, d’aquesta forma els fa beneficiosos per a la relaxació muscular, la circulació sanguínia, l’insomni, l’estrès… Avui en dia, qui té un bon matalàs ecològic i natural, sap que tindrà un descans molt més favorable que si ho fa en un de sintètic.

Conservem les nostres tradicions. Apostem pel descans natural i el nostre cos ens ho agrairà. Vols un producte fet a mida per a tu? Contacta’ns!