5 raons per comprar productes artesanals

Una de les característiques més atractives dels productes d’Ecomatalasser és que estan elaborats de manera artesanal. Avui dia resulta complicat trobar empreses que es dediquin a aquest tipus de producció, ja que el més senzill és automatitzar una cadena de muntatge i que les màquines facin la resta. Però malgrat que aquest segon mètode pot acabar sent molt rendible per al fabricant, la qualitat dels seus productes mai no podrà assemblar-se a la dels que es fabriquen sense més ajuda que la de les nostres pròpies mans. Un artesà difícilment podrà competir pel que fa a preu amb una multinacional. Però també és cert que els seus productes sempre superaran en qualitat i durabilitat els del seu poderós contrincant. I què guanyes tu comprant productes artesanals? Quins beneficis pot aportar deixar de banda els productes prefabricats i optar per l’opció més sostenible i ecològica? Doncs t’ho expliquem a continuació; aquestes són les 5 raons per comprar productes artesanals.

Perquè compres originalitat

Si compres roba en alguna famosa cadena de botigues corres el perill de trobar-te molta gent que vesteixi com tu. El mateix passa si compres qualsevol altre tipus de producte en grans superfícies com ara mobles, objectes de decoració o electrodomèstics. En canvi, si compres productes artesanals és gairebé impossible que coincideixis amb algú que ha comprat el mateix. La producció d’artesania és molt més laboriosa i, per tant, més exclusiva per al que opta per aquesta opció.

Perquè col·labores amb l’economia sostenible

Com menys intermediaris hi ha pel mig més sostenible és l’economia. I en aquest cas l’artesà és la persona que s’encarrega d’elaborar els seus productes i de vendre’ls. Per tant, ens saltem com a mínim un pas de l’habitual procés que encareix els preus de venda final. A més, comprant artesania col·labores directament amb el suport econòmic de què persona que elabora els seus productes i el de la seva família.

comprar productes artesanals

Perquè coneixeràs a fons el producte que compres

Comprant a grans empreses i a grans superfícies estaràs habituat a tractar amb agents comercials. Segur que ells intentaran assessorar-te de la millor manera en la teva compra, però és impossible que coneguin el producte tan a fons com la persona que l’hagi creat. Comprant artesania t’assegures saber tot allò necessari sobre el que estàs comprant, i per descomptat un assessorament sobre la teva compra que pocs professionals et poden brindar.

Perquè ajudes a respectar el medi ambient

La majoria de persones que es dediquen a l’elaboració artesanal ho fan a través de processos sostenibles amb el medi ambient. Segur que alguna vegada has passat al costat d’una fàbrica i t’has fixat en el fum negre que surt d’algunes de les xemeneies. Això mateix és el que evites comprant productes artesanals, ja que en la majoria dels casos es fan servir processos de fabricació i materials respectuosos amb el planeta.

Perquè compres qualitat

Com hem comentat abans, no es pot comparar la qualitat d’un producte fabricat en una cadena de muntatge amb un elaborat a mà. La seva durabilitat serà molt més gran, ja que se li dedica molt més temps i per tant el resultat serà molt més satisfactori. Comprar artesania és sinònim de comprar qualitat.

Et recordem que tots els productes de Ecomatalasser estan fabricats de manera artesanal. Per això els nostres matalassos, els nostres coixins i la nostra roba de llit siguin garantia de descans.

Showroom a Barcelona

Vols venir a veure els nostres productes artesans i naturals? Vine al nostre Showroom a Barcelona, recorda escriure’ns abans per disposar de la teva cita prèvia. Descobriràs tots els productes que tenim per a tu!