Aquest producte está elaborat especialment per els amants del descans natural, ya que el material del que está fet es el miraguano.

Aquesta fibra s’utilitzaba antiguament per fer els seients de meditació. Quan el nostre matalàs o coixí es queda endurit per l’ús diari, només cal sacsejar-lo i exposar-lo al sol perquè recuperi la seva esponjositat y torni a asegurar el descans natural que desitgem.

El coixí de miraguà, en ser suau, s’adapta a la forma del cap i recull les energíes nocives, afavorin el descans natural.  És inhospitalari als paràsits i insectes. Aquest coixí està cobert amb una doble funda interior de cotó llistat 100% cotó de gran resistència i transpiració, amb cremallera.

La doble funda que incorpora és de 100% cotó i es pot escollir en 3 mides diferents: Per a nadó, la mida estándard o mides especials. El gruix es de 12/14 cm y el confort es molt tou.

La gran característica de aquest producte és la gran consistència i comoditat que ofereix, aixó és el que garantitzará a la gent que l’utilitzi, el descans natural que es busca.