Consells per dormir bé a la nit

Si sents que últimament tens problemes per agafar el son al següent article podràs trobar una sèrie de recomanacions sobre què fer per dormir bé a la nit. En primer lloc, és important crear un ambient còmode per dormir i assegurar-se que el dormitori sigui un lloc fresc, silenciós i còmode. Desconnecta aparells electrònics (mòbils, tauletes…) i a dormir!

No et perdis els nostres consells!

 

Connecta amb tu i desconnecta del teu dia a dia

Amb el ritme frenètic que portem dia a dia, és cada cop més complicat  agafar el son. El més important és que cerquis els teus moments de desconnexió durant el dia. Et recomanem sortir a passejar, llegir, escoltar música relaxant com ara mantres, música clàssica… Connectar amb tu és fonamental per evitar qualsevol estat d’ansietat, estrès, tristesa o malenconia.

 

Cuida la teva alimentació

Tracta d’evitar els menjars pesats o molt abundants un parell d’hores abans de ficar-se al llit. Els caldos o les verdures poden ser bons aliats per a tu.

 

Programa la teva rutina diària

Intenta ficar-te al llit i aixecar-te a la mateixa hora cada dia i que la diferència en les hores de son entre les nits dels dies de setmana i dels caps de setmana no sigui superior a una hora. Has de reforçar el cicle somni-vigília de l’organisme.

consells per dormir bé

Activitat física per descansar millor

I què més podem fer per dormir bé a la nit? Suma’t a fer activitat física. Pots anar a caminar, córrer, fer estiraments, fer esport… Aprofita per fer exercici a l’aire lliure i connectar-te amb la natura. Descansaràs millor a les nits i el teu cos t’ho agrairà.

 

Infusions per agafar son

Et recomanem l’infusió de lavanda. Aquestes plantes naturals milloren els nostres nivells d’estrès, relaxant-nos i afavorint el nostre somni. Actua com un ansiolític natural amb propietats sedants que ajuda a combatre l’estrès. A més, millora la nostra digestió, evitant problemes gastrointestinals com a còlics i inflor intestinal.

La Rosella de Califòrnia augmenta els nivells de serotonina i melatonina produint un efecte tranquil·litzant en la persona.

La Pasiflora. El principal benefici de la pasiflora és el seu efecte calmant que indueix al somni. És molt útil per a aquests casos en què la persona sofreix estrès, migranyes i insomni.

La Valeriana. Prendre aquesta infusió relaxant ens ajudarà a dormir i tenir un somni reparador.

 

Descans natural

Molts experts recomanen que el llit, el matalàs, el coixí i la roba de llit que utilitzem s’hagin fabricat amb productes naturals i ecològics. A Ecomatalasser ens encanta apostar pel descans natural. Tots els nostres productes estan elaborats amb fibres naturals i no contenen tòxics.

Per exemple, els nostres matalassos naturals combaten millor els agents al·lèrgens per les seves propietats hipoal·lergògenes, ia més són productes respectuosos amb el medi ambient.

A Ecomatalasser som coneixedors d’aquests beneficis, per aquest motiu, elaborem tots els nostres productes de forma artesanal, oferint al client un producte d’alta qualitat que ajudi a agafar millor el son.

En definitiva, és clar que l’insomni és un dels trastorns de son més comuns, per aquest motiu, si sents dificultats per agafar el son no dubtis a posar en pràctica els consells i recomanacions esmentats en aquest article.