CONDICIONS DE COMPRA

Introducció

Aquestes condicions de compra regulen les condicions de compra dels diferents productes oferts a la nostra web

Els usuaris que facin compres a ECOMATALASSER acceptin plenament aquestes condicions de compra i estaran vinculades per elles, com si estiguessin escrites en el moment del contracte/compra. Les condicions de compra sempre seran accessibles des de la pàgina web, de manera que l’usuari podrà consultar-les o imprimir-les en qualsevol moment.

Selecció de productes

Ser capaç d’adquirir un producte o fer consultes relatives a les diferents peces de descans que realitzem a ECOMATALASSER, obertes que envien un correu electrònic a ecomatalasser@gmail.com. A la mateixa pàgina web la trobaràs , en forma de formulari.  también també pots enviar un WhatsApp al número 605160049.   Una consulta pot referir-se a característiques, preus,procés productiu, etc. Aquest serà assistit gustosament per nosaltres, ja sigui per correu electrònic,   WhatsApp o  per trucada telefònica. Som una petita empresa artesana amb un esperit empresarial no agressiu o impulsiu. Estem buscant una relació amb el client, tranquil, sense presses en la qual podem parlar o comunicar el que està está buscant. Aconseguir un bon descans, la reparació, la salut, no és fàcil i no es fa en un carro , feu clic, com estem acostumats.

Perquè la comunicació  sigui bona i efectiva; el comprador o consultor ha de conèixer lesmesures del que està buscant, ha de dir si té qualsevol tipus de dolenciomalaltia, ha d’informar d’ algunes característiques rellevants del seu propi o de l’ espai en el qual és, así per tal de tenir més paràmetres orientatius per assessorar o contractarel producte que   necessita.  parámetros.

Compra

Una vegada que el producte artesanal que el client desitgi (mesura, teixits, empastaments, etc.)s’ha concretat através de Gmail/ WhatsApp o trucada telefònica, s’ enviarà un número de compte per a un pagament d’una quantitat establerta mitjançant transferència bancària (la .  Com que és un producte artesanal, personal i únic, és necessari tenir un senyal i pagament. El client es compromet a pagar la resta de la comanda, abans de l’ enviament de la comanda. No està en el nostre interès de retardar o allargar el procés de compra (per la qual cosa es pot fer ràpidament, simple i  convenient). Per referència, el client haurà d’indicar el seu número de comanda i el seunom complet. L’ordre no es considerarà acceptada fins que no es trobi efectivament que el dipòsit s’hagi rebut.

Per realitzar la compra es requerirà les dades personals del client,que seran incorporades a lanostra base de dades amb la finalitat de poder tramitar la comanda i facilitar la realització de noves compres a través del lloc web.

Les dades personals són:

Nom i cognoms:

Adreça de lliurament:

NIF:

Telèfons:

Temps

La durada del lliurament del producte sol·licitat pot variar en funció de la temporada o estoc de les matèries primeres. Més más comunament, és 1 mes o mes i mitja per fer l’ enviament.   Si hi ha retards, per raons importants, s’ha d’especificar i es compleix la demanda. No som partidaris, ja que estem acostumats (perquè estem tots els dies mecanitzats), de fer les coses de forma ràpida i corrent. Tingues en compte que la nostra empresa és petita i manual, la qual cosa fa que sigui lenta però segura.

Transport

Pel que fa a l’ enviament i en cas que el client estigui allunyat de la zona del taller . EcoMATALASSER contracta un servei de transport a una empresa de tercers.

Aquesta empresa de transport, de provada responsabilitat i gestió, lliurarà la comanda en un termini de 2 a 5 dies hàbils días (depenent del lloc de lliurament).  ECOMATALASSER es compromet a fer un embalatge segur i fiable, perquè el client el rebi en perfectes condicions.

El preu expressat conté  IVA i transport, ja sigui a 5 km del taller o 500 km.  entenem que el nostre client, estant allunyat del nostre taller, no ha de pagar un preu més alt .  alto.  El cas dels enviaments a les diferents illes espanyoles está no està inclòs.

Un cop, el sexe ja es troba a l’àrea de repartiment, l’ empresa de transports contactarà amb el client per acordar els terminis de lliurament.

Bitllets

Les factures es poden sol·licitar en qualsevol moment, una vegada rebut el sexe  sol·licitat. Enviant un correu electrònic i indicant el nom del client.