Com col·locar el llit segons el Feng Shui

Els problemes per a dormir són tan habituals en la nostra societat que la gent ha optat per buscar tot tipus de solucions. Tal és així que moltes persones han buscat ajuda en teràpies alternatives com la relaxació o la meditació i en pràctiques com el Feng Shui. Vols  saber com col.locar l llit segons el Feng Shui? No et perdis el nostre article!

Avui ens centrarem en aquest últim, un art ancestral originari de la Xina amb més de 4.000 anys d’antiguitat que compta amb cada vegada més seguidors. Aquesta tècnica basada en la distribució de la nostra casa pot aconseguir que augmenti el benestar de l’espai en el qual es duu a terme. En aquest cas ens centrem en el dormitori, l’habitació més important de la casa i en la qual, a través del Feng Shui, podem obtenir un descans més plaent. Això és el que has de tenir en compte.

feng-shui-dormir-be

Col·locació del llit

El llit juga sempre un paper vital al dormitori. Sabies que el llit mai no ha d’estar alineat amb la porta d’entrada a l’estada o la del bany? Però aquesta no és l’única clau perquè l’energia vital Chi flueixi correctament. Descobreix com col·locar el llit segons el Feng Shui.

Els tipus més importants

dit d’una altra forma, que es trobi davant de la porta però sense estar directament alineada amb ella. És important que no hi hagi cap porta que s’obri directament en línia amb el llit per evitar que els peus assenyalin directament a aquesta.

La paret on es recolza el capçal ha de ser la més allunyada de la porta. Aquesta ha de ser una paret sòlida, sense portes ni finestres, de manera que rebi l’energia ying.

Segons el Feng Shui, orientar el capçal de la llit cap al sud afavoreix el descans i la facilitat per agafar el son. Per això, intenta col·locar el capçal a la paret que estigui orientada al sud.

El llit ha de quedar de manera que existeixi espai tant als costats com als peus daquesta. És a dir, no s’ha d’adossar a una paret. Un llit en una cantonada podria perjudicar el flux d’energia positiva correcte.

No col·loquis el teu llit sota bigues baixes, sostres inclinats o plafons. Des del punt de vista del Feng Shui, no hi hauria d’haver res penjant sobre el llit a l’hora de dormir. I si n’hi ha d’haver, l’ideal és buscar elements que tinguin aspecte lleuger i que no apuntin directament al llit.

El Feng Shui és tot un art i no es pot aprendre en un dia. Si de veritat estàs interessant a crear una llar d’acord amb el que el Feng Shui proposa, sempre pots consultar un professional.