COIXINS

COIXINS

COIXI MODEL “DANSA DE L’ALIGA”

No hi ha res millor que la aromateràpia per a relaxar-nos. Consisteix en un farcit a base de làtex a trossets amb plantes aromàtiques i relaxants (Lavanda, llúpol, artemisa, flor de taronger,….). Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral. Es un coixí molt adaptable i elàstic. T’encantarà.

COIXÍ MODEL “ESPIGA DE CAL PAUET” 

Consisteix en un farciment a força de closques d’espelta ecològica. Disposa de molts beneficis per a la salut: alleugereix el mal de cap, afavoreix la circulació sanguínia, redueix el insomni i nerviosisme, regula la temperatura corporal, etc. Es un coixí una mica dur, però descansaràs com els àngels.  Disposa de doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral.

COIXÍ MODEL “FILADORA” 

Consisteix en un farciment a força de llana en branca, un cop rentada i picada. El seu origen és de les ovelles de Cal Pauet. Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral. Els coixins de llana ofereixen transpiració i calidesa. La llana ajuda a mantenir el coll en un ambient càlid i sec durant el son mitjançant l’absorció d’humitat. Aquesta llana és eriçada i posada dins de forma especial. Aquest material natural és hipoalergènic, és a dir, minimitza el risc de provocar símptomes al·lèrgics. És un coixí mitjà dur.

 

COIXÍ MODEL “ESQUELLA” 

Consisteix en un farciment a força diferents capes de llana de diferents densitats amb terlenka al mig o llana en floca. Doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral. Els coixins de llana ofereixen transpiració i calidesa. La llana ajuda a mantenir el coll en un ambient càlid i sec durant el son mitjançant l’absorció d’humitat. Aquest material natural minimitza el risc de provocar símptomes d’al·lèrgia. Té un lleugera fragància a espígol. És un coixí suau, tirant a tou.

COIXÍ MODEL “CAVALLS DEL VENT” 

Consisteix en un farciment de la planta miraguano (Java-Indonèsia). És una fibra vegetal, que es troba com a fruit d’un arbre, i que es brillant i extremadament suau. Es ideal per a fer coixins. A més a més, és un repel·lent als àcars, paràsits etc. Doble funda de cotó 100%, color cru, amb cremallera i obtingut de procés integral. Es un coixí bastant tou.

COIXÍ TERAPÈUTIC FLOR DE LOTUS

El coixí “Flor de lotus”, és energètica i potència nostre chakra corona, situat a la part superior del cap. Aquest, ens obre com si fóssim una flor de lotus de mil pètals perquè puguem apreciar la realitat espiritual, l’espurna divina que es troba en el nostre interior i la nostra connexió profunda amb tot el que existeix. Governa la pròpia consciència: la nostra capacitat per pensar, raonar, analitzar, aprendre i conèixer.

Vam col·locar els vidres rodons i polits linealment de forma horitzontal sobre uns punts concrets del coixí. El sistema innovador permet ajustar-lo a la mesura de client, per poder fer la neteja dels mateixos. Aquesta coixí única, exclusiva, feta per a tu de forma artesanal amb els millors materials i fibres, la pots escollir en funció de la duresa i alçada que necessitis. Porta doble funda de cotó obtingut de procés integral.

COIXÍ AFRODISÍAC “MMM”

No hi ha res millor que l’aromateràpia per crear una relaxació o el desitg sexual. El nostre sentit de l’olfacte, ens pot transportar a el passat o bé despertar sensacions o estímuls futurs. Al barrejar en un coixí, fragàncies de certes herbes, flors, etc. juntament amb flocs de làtex natural, ens proporciona una sensació agradable en tots els nostres sentits. Disposa d’una doble funda de cotó 100%, color cru amb cremallera i obtingut de procés integral. Nota: Estimula els sentits d’una forma natural i crear vincles més forts en la parella.