Descobreix el coixí terapèutic dels xacres

Vius estressat i neguitós i no saps com relaxar-te de forma natural? La societat d’avui en dia és estressant, la majoria de persones sofreixen insomni, estan enganxades a les noves tecnologies i això pot generar que sovint, no sapiguem com calmar les emocions havent de recórrer, moltes vegades, a mètodes més químics per a poder descansar correctament.

A Ecomatalasser tenim cura per la teva salut. Sabem que és important que descansis correctament. Per això et presentem el nostre coixí terapèutic per a equilibrar les teves energies i fomentar un descans molt més reparador.

 Què són els xacres?

Abans de parlar dels beneficis del coixí, potser et preguntes què són els xacres. Els xacres són  punts energètics que s’encarreguen de l’equilibri del nostre cos i ment, creant una connexió entre les nostres parts: psicològica, orgànica, espiritual i emocional.

Aquests es troben repartits per tota la columna vertebral, des del còccix fins al cap, i al seu torn, estan connectats a les diferents glàndules endocrines del nostre cos. Tenint en compte això, els xacres tenen una forta influència en diverses funcions del nostre propi cos, de manera que el seu equilibri és vital per al benestar integral del nostre organisme.

coixí terapèutic

De què consta el coixí terapèutic dels xacres?

El coixí terapèutic “Flor de lotus”, és energètic i potència el nostre xacra corona, situat a la part superior del cap. Aquest, ens obre com si fóssim una flor de lotus perquè puguem connectar-nos amb la nostra part espiritual o de intuïció. Aquest xacra governa la pròpia consciència: la nostra capacitat per pensar, raonar, analitzar, aprendre i conèixer.

Es compon de minerals polits linealment de forma horitzontal sobre uns punts concrets del coixí. Aquest sistema innovador permet ajustar-lo a la mesura de client, per poder fer la neteja dels mateixos. El pots netejar amb encens de ruda o sàlvia blanca o treure els minerals a la llum de la lluna durant la fase de lluna plena.

Aquest coixí és exclusiu, fet per a tu de forma artesanal amb els millors materials i fibres, permet que puguis escollir-lo en funció de la duresa i alçada que necessitis. Porta doble funda de cotó obtingut de procés integral.

A més a més, recorda que pots gaudir de tot el pack que també inclou matalàs.

Gaudeix d’una vida més tranquil·la i equilibra els teus xacres mentre dorms. Segur que hi haurà un abans i un després en tu!