Descansa amb un coixí de llana

El coixí de llana és una opció ideal per al teu descans natural. El pèl de les ovelles s’adapta a la climatologia i això fa que sigui una bona opció  per al descans. A més a més, la llana ens pot servir tant a l’hivern com a l’estiu.

Si dorms sobre un coixí de llana, no sues pel fet que la fibra és totalment transpirable, gràcies a l’aire que contenen les fibres de la llana, pot absorbir un 30% del seu propi pes sense canviar en absolut la seva forma i ni molt menys que es noti humida.

Per exemple, la humitat que nosaltres desprenem quan dormim, en els tèxtils i els polímers que utilitzem en els articles de descans, és perjudicial per al nostre cos, ja que afavoreixen els bacteris, però la llana fa que el seu exterior es mantingui totalment sec.

coixí de llana

Principals beneficis de la llana

  • Suavitat
  • Antial·lèrgica
  • Anti-àcars
  • Afavoreix el son
  • Neutralitzadora enfront a càrregues electrostàtiques

 Mantenen la temperatura corporal

Sempre hi ha aire entre les fibres del material, de manera que els coixins naturals mantenen perfectament la temperatura corporal òptima. Això és especialment agradable quan hi ha un estiu calorós.

 Benestar animal

I pel que fa als materials, no causem cap mal a l’animal per obtenir-lo, la llana, s’obté de l’esquilada necessària i anual que cal fer-li a una ovella.  Per tant, dormir sobre un matalàs que tingui llana, el converteixen en una de les opcions més saludables que hi ha al mercat actual. I a més a més, contribuïm al benestar animal.

llana ecològica

Fibres naturals: la llana

Des d’Ecomatalasser apostem per fibres naturals ecològiques. Tenim clar que aquest producte aporta molts beneficis per a la salut: alleuja molèsties de les malalties reumàtiques, de la transpiració excessiva, etc. És molt convenient per refer-se de les molèsties estomacals, refredats, grips i fa més suportables les malalties del son, així com l’insomni i la fibromiàlgia.

Tornar als orígens

Ara més que mai tenim clar que hem de tornar als orígens, fer una mirada enrere per veure com els nostres avantpassats dormien i s’alimentaven (sense tòxics, productes directes del camp, etc.). El seu descans era molt millor que el nostre d’avui en dia. El ritme estressant i frenètic de moltes persones fa que sigui encara més necessari poder descansar amb materials naturals com un coixí de llana per a poder tenir un descans més reparador.

Si necessites un coixí de llana ecològic per a descansar còmodament per a les nits, contacta’ns i t’assessorarem!