Matalàs Bocabadat 90×190

Oferta!

Matalàs Bocabadat 90×190

525,00 340,00

Fitxa tècnica:

  • Mides: 90X190
  • Gruix: 18 cm
  • Composició interior: nucli amb extractes d’oli de soja i napes de cotó
  • Beneficis: bona posició de la columna vertebral.
  • Funda: cotó i lli
  • Confort: semi dur
Categoria:

Demana informació

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Telèfon (obligatori)

El vostre missatge

Product Description

Peça artesanal ideal per persones amb problemes d’esquena, en etapa de creixement o bé per persones que cerquen un matalàs no gaire tou, ja que la seva fermesa manté la columna vertebral en la posició correcte per dormir harmoniosament.

Aquesta peça presenta dos nivells interiors: d’una banda té un nucli amb extractes d’oli de soja no transgènica al mig i de l’altra, té unes napes/capes de cotó a la cara inferior i napes/capes de llana pentinada a la cara superior.

Aquestes fibres són posades en capes a sobre el nucli, cosides i fixades a mà perquè no es desplacin. Al mateix temps, es reforça la fixació amb el tancament a mà del matalàs pels quatre costats i amb unes vetes de matalasser de cotó trenat que travessen el matalàs de dalt a baix per agafar i fixar el cotó i el nucli amb soja.

A més de la bona fixació, el matalàs és molt transpirable. Les fundes es fan amb teixits de gran qualitat, lli i cotó, principalment. El seu interior aporta al matalàs una gran transpiració i termoregulació, la qual cosa evita la proliferació d’àcars i dóna una sensació d’acolliment agradable propi de les fibres naturals.

Aquest fet és destacable, ja que les persones durant segles hem conviscut i ens hem adaptat a les fibres naturals del nostre entorn.

Informació addicional

Dimensions 90 × 190 × 18 cm