Els propers dies 10,11,12 i 13 de Novembre se celebra el Biocultura Madrid 2016, la fira de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol. S’espera la participació de més de 700 expositors i la visita de més de 80.000 persones. Aquesta és l’edició número 32 i es durà a terme al pavelló 9 de la Feria de Madrid-IFEMA. L’horari serà de 10 a 20 h.

Més de 18.000 referències de productes d’alimentació ecològics formen el sector més gran de la fira, a més de molts altres com productes per la higiene i cosmètica, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració per la vivenda, energies renovables, teràpies i medicines complementàries, estalvi d’energia i reciclatge, ecologia, medi ambient, turisme rural, artesania i molts altres.

Ecomatalasser serà present en aquesta fira per tal de donar a conèixer la seva activitat i la manera en la qual elaborem els nostres productes. Si us animeu a passar a visitar-nos, tindreu la possibilitat de veure els nostres materials i les eines tradicionals dels matalassers.