Bilbao acollirà entre els dies 30 de setembre i 2 d’Octubre la fira de productes ecològics i consum responsable més important de tot l’estat. Es durà a terme al Bilbao Exhibition Center, en la que serà la seva quarta edició. Amb la presència de més de 250 expositors s’intentarà superar el nombre de visitants que va rebre l’any passat, fixat en prop de 15.000 persones. L’horari de la fira serà de 10 del matí a 8 de la tarda a excepció del dissabte, dia en què l’esdeveniment romandrà obert fins a les 9 del vespre.

A més de visitar els expositors el públic que acudeixi a Biocultura Bilbao 2016 podrà assistir a multitud d’activitats i demostracions. Tallers de nutrició, tallers d’ecoestètica, festival ecològic de la infància o jornades professionals per la gestió de tendes Bio són alguns dels esdeveniments que es duran a terme dins el marc de la fira.

Ecomatalasser estarà present a Biocultura Bilbao 2016, de manera que si voleu conèixer de primera mà la nostra activitat i la manera en què elaborem els nostres productes podeu passar a visitar-nos. Tindreu la possibilitat de veure els nostres materials i les eines que fem servir, a més de provar els nostres productes naturals i 100% ecològics. Durant la fira durem a terme dues conferències sobre “El matalàs de tota la vida”. No us ho perdeu!!