Beneficis del matalàs de llana

Dormir correctament és molt important per a gaudir d’una bona salut, però què m’en dieu dels materials que està fet el nostre matalàs? Solem mirar la procedència o l’etiqueta del que consumim?  Des d’Ecomatalasser t’explicarem els beneficis del matalàs de llana perquè vegis tot el que et pot aportar en comparació amb un de sintètic.

Consciència col·lectiva dels productes naturals

Tot i que cada vegada hi ha més consciència en la població sobre els beneficis que ens produeixen els productes naturals, trobem una bona part dels consumidors que no miren de què està fet el producte que compren (sigui aliment o producte de descans).

Des d’Ecomatalasser et volem explicar que els matalassos sintètics ocupen bona part d’espai de moltes botigues de descans. 

Aquests matalassos no són tan transpirables com haurien de ser, en canvi la llana a més de la seva transpirabilitat, crea una millor regulació de la temperatura, cosa que redueix el ritme cardíac i permet dormir esplèndidament.

Dormir en un matalàs de llana

Dormir sobre un matalàs de llana, fa que dormim com els àngels, és a dir, dormim molt millor i no suem tant com ho fariem amb un matalàs sintètic.

A més, la llana també actua com un natural ignífug en estar sobre materials lliures de químics, en cas que hi hagués un incendi al llit, la llana pot cremar molt lentament i fins i tot apagar-se, a més que no allibera gasos tòxics i és hipoalergènica.

Personalitzar cada producte per a un bon descans

Cada persona és un món i ens agrada tractar a cada client de forma individual. Escoltar què vol cada persona, si dorm sol o en parella, si necessita un teixit o un altre… Tot aquest procés el fem en un primer contacte.

Ens agrada crear els matalassos a mà, de forma tradicional. També personalitzem cada producte, per tant, és molt complicat que trobis dos matalassos iguals, ja que el nostre procés d’elaboració és a mà, fet amb molta cura i amor.

El que més m’agrada de la llana, és que no cal causar cap dany a un animal per obtenir-lo, la llana, s’obté de l’esquella necessària i anual que cal fer a una ovella. Per tant, dormir sobre un matalàs que tingui llana, el converteixen en una de les opcions més saludables que hi ha al mercat actualment.

Contacta’ns i t’assessorarem per tal que trobis el teu matalàs natural, fet a mà i tenint cura dels materials.