Beneficis de descansar en un matalàs natural

Cada vegada hi ha més consciència en consumir aliments naturals, en estar més temps a la naturalesa, a desconnectar de l’estrès a través de tot allò que sigui natural… I tot això, també ens afecta quan parlem del descans. Per aquest motiu, avui us nombrarem els beneficis de descansar en un matalàs natural.

 

Beneficis del matalàs natural

Des d’Ecomatalasser elaborem tots els nostres matalassos de forma artesanal. Cuidem cada detall i treballem amb materials naturals, que afavoreixen un bon descans i vetllen per la teva salut.

A l’estar fets amb materials naturals són més ecològics, hipoal·lergènics, transpirables, reguladors de temperatura i lliures d’olors artificials. Al durar més temps que els matalassos convencionals contribueixen a no generar tants residus. Ens importa el món que ens envolta, per tant, respectem la naturalesa i evitem generar residus de forma innecessària.

descansar en un matalàs natural

 

Tornar als orígens per estar més sans

Respirar, desconnectar envoltats d’un riu enmig d’un bosc, menjar verdures del teu hort… Són alguns dels exemples que avui en dia prenen molta importància, ja que és com si cada vegada més persones despertessin d’un estat d’hipnosis i ara el que volen és tenir un estil de vida més saludable.

No solament és important què mengem, sinó també, com descansem, quines emocions tenim al llarg del dia, com ens relacionem…

Per aquest motiu, el matalàs natural cada vegada està més ben valorat i són molts els que es passen a descansar amb matalassos que tenen cura del teu cos.

 

Reconèixer un matalàs artesanal

Per identificar un matalàs fet a mà, hem de fixar-nos en la suavitat de teixit, l’exquisidesa del seu encoixinat, la fermesa i alleujament de la pressió en tenir-hi contacte, així com la seva agradable temperatura.

Altres característiques habituals d’aquest tipus de matalassos són:

  • La capa superficial del matalàs pot ser de làtex o cotó, ocasionant així una perfecta suavitat.
  • És transpirable.
  • Té una fermesa excel·lent gràcies a la seva composició de diverses capes.
  • És termoregulador, a l’estiu serà perfecte per als més calorosos i a l’hivern per als més fredolics.

I ara que ja saps els beneficis de dormir en un matalàs natural, encara vols seguir descasant amb un de convencional? Contacta’ns i t’ajudarem a escollir el teu matalàs ideal segons les teves necessitats.