La postura en la què dorm una parella al llit y la separació entre les dues persones determina el grau de felicitat i plenitud que hi ha a la relació. Això és el que es desprèn d’una investigació liderada per l’equip del psicòleg Richard Wiseman. Així doncs, pel que sembla les nostres postures mentre dormim revelen i signifiquen molt més del que ens imaginem.

Wiseman va estudiar els hàbits de 1.100 persones en aquesta àrea i les conclusions a què va arribar són les següents: la majoria de parelles (el 42%) solen dormir donant-se l’espatlla, el 34% dorm tocant-se o agafats, el 31% ho fa mirant cap a la mateixa direcció i només el 4% dorm cara a cara.

L’estudi, que es basa en les idees ja desenvolupades pel psiquiatre Samuel Dunkell, estableix que les parelles més felices i plenes són aquelles que dormen cara a cara i tocant-se. A més, la investigació afegeix que les parelles que dormen a una distància de, almenys, 75 centímetres no són felices en la seva relació.

A banda d’això, l’informe de Wiseman assegura que les persones més extravertides són aquelles que opten per dormir prop de la seva parella i les més creatives solen escollir poder dormir al costat esquerra del llit.

Què us sembla, quin és el vostre cas?

Per a més informació

http://www.nuriajorba.com/cat/index.php/blog2/57-la-posici%C3%B3n-en-la-cama-indica-como-esta-la-pareja.html