Com cada mes i com ja us tenim acostumats, fem una entrada al blog per informar-vos de les fires que Ecomatalasser assistirà per fer demostracions i explicacions sobre el nostre ofici.

A continuació us anem a nomenar les fires del mes d’octubre, novembre i desembre i us explicarem alguns detalls de cadascuna d’elles. Com sempre diem, esteu convidats a qualsevol d’elles perquè ens conegueu una mica més.

Biocultura València dies 29 i 30 de Setembre i 1 d’Octubre

Biocultura Valencia se celebrarà els dies 29 i 30 de Setembre i 1 d’Octubre a la Fira de València. Aquesta serà la seva setena edició i s’espera que hi siguin presents més de 200 expositors i prop de 12.000 visitants.

Tots els que us hi acosteu podreu trobar tot tipus de productes per la higiene i la cosmètica amb ingredients certificats, ecomaterials, teràpies i medicines complementàries, ecologia, turisme rural, artesania… ja ho sabeu, us hi esperem!!

Per a més informació: http://www.biocultura.org/valencia/informacion

Big Yoga dies 7 i 8 de d’Octubre a València

Durant els dies 7 i 8 d’Octubre l’esplanada de la Marina Reial del Port de València serà l’escenari del festival Big Yoga. Un acte dirigit als amants de tècniques com el yoga, la meditació, l’alimentació saludable i tota una sèrie d’activitats i tallers relacionats amb la salut.

Als prop de 10.000 m2 d’aquestes instal·lacions hi podreu trobar música en directe, àrea infantil, tallers de respiració, biodança, horts ecològics, reciclatge… tot un món dedicat a l’ecologia i l’artesania.

Per a més informació: http://www.bigyoga.es/que-es-big-yoga/

Fira del medi ambient de Tàrrega dies 14 i 15 d’Octubre

Els dies 14 i 15 d’Octubre es durà a terme a Tàrrega la 18ª edició de la Fira del Medi ambient. El seu accés es lliure i gratuït, per això us convidem a que ens vingueu a fer una visita.

En ella hi podreu trobar tot tipus de productes ecològics i de proximitat, a més de professionals especialitzats en la qualitat de vida i l’estalvi energètic. Ens acompanyeu?

Per a més informació: http://www.tarrega.cat/medi-ambient/imatges/18a-fira-del-medi-ambient/image_view_fullscreen

Ecoviure Manresa dies 28 i 29 d’Octubre

Els pròxims dies 28 i 29 d’octubre tindrà lloc al Palau Firal de Manresa la Fira Ecoviure 2017. Aquesta serà la seva 19ª edició. L’esdeveniment va ser creat l’any 1997 amb la intenció de crear un punt de trobada entre persones i professionals que treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

Més de 70 expositors aproparan al públic a productes agroalimentaris ecològics, matèries per la producció agrària ecològica, cosmètica natural, material tèxtil i molts d’altres. La Fira Ecoviure 2017 és una magnífica oportunitat per descobrir diversos productes artesanals i el seu procés de fabricació.

Per a més informació: http://www.ecoviure.cat/web/

Biocultura Madrid dies 9, 10, 11 i 12 de Novembre

Els propers dies 9, 10, 11 i 12 de Novembre se celebra el Biocultura Madrid 2017, la fira de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol. S’espera la participació de més de 700 expositors i la visita de més de 80.000 persones. Aquesta és l’edició número 33 i es durà a terme al pavelló 9 de la Feria de Madrid-IFEMA.

Més de 18.000 referències de productes d’alimentació ecològics formen el sector més gran de la fira, a més de molts altres com productes per la higiene i cosmètica, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració per la vivenda, energies renovables, teràpies i medicines complementàries, estalvi d’energia i reciclatge, ecologia, medi ambient, turisme rural, artesania i molts altres.

Per a més informació: http://www.biocultura.org/madrid/informacion

Festa de la llana de Viella dies 6, 7 i 8 de Desembre

Per a més informació:

Festivalet de Barcelona dies 16 i 17 de Desembre

El Festivalet de Barcelona obre les seves portes els propers dies 16 i 17 de Desembre. En la seva 10ª edició l’acte donarà a conèixer una gran varietat de productes fets a mà o produïts de forma ètica.

El Festivalet s’ha convertit amb el pas del temps amb una fira referència a tot l’estat, rebén a cada edició a un gran nombre d’artistes provinents de diversos països.

Per a més informació: http://festivalet.org/festivalet/